jsva logo 120

Seizoen 2012-2013 begonnen met Rapid

Senioren

Op 20 Augustus kwamen de “vroeg komers” al weer opdagen op onze locatie om eens te kijken wat we ook al weer met die borden en stukken konden doen.

Afgelopen maandag begonnen we dan weer “echt” met het begin van de rapid-competitie.

De uitslagen kunnen hier gevonden worden (klik op “hier” of rechts op “rapid“).

 

De eerste avond was natuurlijk nog geen echte competitie, maar toch wel een paar rapids en wat snelschaak om er weer even in te komen. Gewoon weer even leuk kijken. De opkomst was nog iet echt zoals we dat gewend zijn, maar goed, 20 Augustus is natuurlijk redelijk nog vakantie periode.

Op de rapid-avond afgelopen Maandag was het anders, toch wel een behoorlijke opkomst, nog niet iedereen natuurlijk enkelen waren bijvoorbeeld nog in het warme zuiden waar ze waarschijnlijk in een zinderende hitte een, hopelijk, leuk toernooi hebben gespeeld (verslag daarvan volgt????).

 

In ieder geval zijn we nu weer echte begonnen en aankomende Maandag 3 September hebben we dan ook onze eerste interne competitie avond.

Ik zal er in elk geval zijn, ik hoop jullie ook?

 

Voor aspirant schakers die dit artikel lezen; iedereen is welkom. Je kan komen kijken of zelfs een avond meedoen om te kijken of je het leuk vindt.

 

Tot Maandag.