Hotseknotstoernooi groot succes

Senioren

Afgelopen zaterdag is het tweede Hotseknots toernooi gespeeld. Er werd gespeeld  in 3 ronden Zwitsers volgens de Hotseknots spelregelformule . Ook in de  4e en 5e ronde werd er   volgens deze speciale schaakregels gespeeld  maar dan  in een  bekersysteem om de plaatsen 1 t/m 12.

 

 

Na een uiterst spannende wedstrijdverloop kreeg het toernooi in Richard Hofman zijn tweede kampioen. Richard, won in een spannende finale van ons aller Jarno Witkamp. En voor de oplettende lezer, Richard, onze gastspeler uit Lelystad, won inderdaad ook in het najaar het Hatsenflatstoernooi 2014.

 

 

Onze jeugdlid Sem van der Star  werd uitgeroepen tot de meest strijdlustigste speler. De Lucky-Loser prijs is gewonnen door Mark Blom ,nummer 7 op de ranglijst. Tom van der Star, inderdaad een broertje van Sem won tenslotte de aanmoedigingsprijs.

 

 

Al met al een uiterst geslaagd toernooi. met veel strijdlust en veel gezelligheid.

De macaroni maaltijd na afloop was een groot succes. Maar liefst 25 schakers, ook veel spelers van ons eerste en tweede team, lieten zich deze Macaroni a la Ruud  goed smaken.

 

De Eindstand

1      Richard Hofman

2      Jarno Witkamp

3      Pieter Kooijman

4      Caspar Kruijff

5      Raymond van der Bos

6      Alfons Wonsodrono

7      Mark Blom

8      Paul Hogervorst

9      Joan van der Biezen

10    Sem van der Star 

11    Jeroen Duin

12    Tom van der Star

 

En als laatste dank aan Babette en Ruud voor de uitstekende catering. Niet onvermeld mag blijven, dat het culinaire hoogstandje van deze dag zonder meer de zelfgemaakte bitterballen, gevuld met zuurkool zijn geweest. Meer dan heerlijk!

 

En dat nog dit: Voor de echt ge