27474381970 335933f4db z

Manasvita Basa Nederlands Kampioen

Jeugd

Dit weekend speelden er maarliefst acht kinderen van Almere mee op de Nationale Pupillendag 2016 (het NK voor kinderen onder 9 jaar oud). Er werd in drie leeftijdscategorieen gestreden voor de Nederlandse titel. Het was een succesvolle dag voor De Schaakvereniging Almere, in iedere leeftijdscategorie werden er prijzen gewonnen! 

 

Bekers

Alle Almeerders hadden een positieve score in hun groep, maarliefst 5 kinderen wonnen zelfs een beker. Mandy Zheng werd het derde meisje in de F-categorie. Miika Maruška (H, geboren 2008), Om Deshmukh (G geboren 2007), Oscar Klaren (F, geboren 2006) werden vijfde in hun leeftijdscategorie.

 

Nederlands Kampioen

Maar het aller grootste succes was Manasvita Basa die met een score van 6 uit 7 tweede in het toernooi werd. Ze eindigde net achter Yichen Han (7/7), de winnaar van de F-groep. Manasvita was het beste meisje en dus Nederlands Kampioen Meisjes onder de 9 jaar. Een geweldige prestatie  – de jeugdafdeling van Schaakvereniging Almere is erg trots op haar. Gefeliciteerd Manasvita!!

 

 

Manasvita Basa wordt gekroond door Grootmeester Benjamin Bok

 

Eindstand Almeerders

F-groep: Manasvita Basa (6/7), Oscar Klaren (5/7), Roger Labruyere (5/7), Aarush Srivastava (4/7) en Mandy Zheng (4,5/7)

G-groep: Om Deshmukh (5/7), Thomas Kutchoukov (4,5/7)

H-groep: Miika Maruška (5/7)

 

Foto-album

De foto’s van de organisatie zijn hier te vinden

Het foto-album van Andre klaren is hier te vinden