Afbeelding1

Vrijwilligers bedankt!

Senioren

Wij willen alle vrijwilligers die afgelopen zaterdag 23 Maart hebben geholpen bij het schoolschaaktoernooi langs deze weg hartelijk danken voor hun inzet. Wij vinden het meer dan bijzonder dat jullie vaak al jaren achtereen bereid zijn om jullie vrije zaterdag op te offeren ten behoeve van het schaakplezier van de Almeerse jeugd. We realiseren ons dat het toernooi staat en valt met jullie bijdrage hieraan.

Alle door jullie uitgevoerde taken waren absoluut noodzakelijk voor het welslagen van het toernooi maar we willen het werk van Mark Blom hierbij nog even extra uitlichten. Hij heeft het mogelijk gemaakt dat we de toernooi-indeling ‘op de Almeerse wijze’ kunnen blijven doen. De overstap naar het door hem ontwikkelde systeem is voor alle digibeten onmerkbaar verlopen. Klasse Mark!

Het was een geweldig toernooi, maar niets is perfect. We willen jullie vragen om de dingen, die jullie positief of negatief zijn opgevallen, onder onze aandacht te brengen. We noteren alles en houden hier rekening mee bij het organiseren van volgende toernooi. En natuurlijk hopen we dan andermaal een beroep op jullie te mogen doen! 

Ton en Pim