Clubavonden vanaf 31 mei a.s. (Corona update 24 mei)

Aankondiging Algemeen Senioren

Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld weten zijn de aangekondigde versoepelingen van de Covid-maatregelen afgelopen maandag definitief ingegaan. De schaakbond heeft daarom het Protocol Veilig Schaken aangepast aan de meest recente informatie van de overheid en NOC*NSF. Jullie kunnen dit protocol hier op de website van de Schaakbond vinden.

Dit betekent dat we vanaf heden weer fysiek mogen schaken, maar uiteraard nog met de nodige beperkingen en voorwaarden. In de praktijk komt dit ongeveer neer op de wijze waarop de laatste schaakavonden aan het begin dit jaar hebben plaatsgevonden. Daar moet nu wel aan worden toegevoegd dat tijdens het rondlopen voor, tijdens en na je schaakpartij een mondkapje verplicht is.

Ook de gemeente heeft inmiddels groen licht gegeven voor het gebruiken van de binnen­sport­accommodaties. Voorwaarde is wel dat de vereniging verantwoordelijk is voor het naleven van de voorwaarden en het handhaven van de Covid-maatregelen.

Als bestuur denken we nog even na over de wijze waarop we de laatste maandagen van dit seizoen voor de senioren en de jeugd gaan invullen. Vanwege 2e Pinksterdag moeten we helaas nog even wachten, maar op maandag 31 mei is het zover en kunnen we eindelijk weer fysiek schaken en lessen volgen.

Blijf voorzichtig tijdens de pandemie en hopelijk zien we je dan weer op 31 mei of een maandag daarna.

Bestuur schaakvereniging Almere