Registratie ZomerRapid en -Meerkamp 2021

Aankondiging Senioren

Vanaf 21 juni zal ook dit jaar de ZomerRapid weer worden gespeeld. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona maatregelen van het RIVM en het protocol veilig schaken van de Schaakbond. De ZomerRapid is een rapid competitie die ieder jaar wordt gehouden na afronding van de reguliere competitie en waar zowel leden als niet-leden aan kunnen meedoen.

Omdat er ook interesse lijkt te zijn voor partijen met een langere speeltijd zal bij voldoende aanmeldingen ook een korte meerkamp met iedere week 1 partij tegelijkertijd op de club worden georganiseerd.

Voor de Zomerrapid geld dat:

  • deze gespeeld wordt op de maandagavond vanaf 21 juni t/m 5 juli (of 12 of 19 juli als daar voldoende animo voor is) bij de Schaakvereniging Almere (Sportgebouw Annapark, Sas van Gentlaan 10-12, Almere)
  • gespeeld wordt met een speeltempo van: 15 minuten + 10 sec per zet
  • Per avond worden 3 ronden gespeeld, start van de 1e partij om ca.20:15, de 2e en 3e ronden worden ingedeeld zodra de vorige ronde is afgelopen.
  • Spelers hebben in geval vanafwezigheid recht op drie byes van een ½ punt

Registreer je aub via onderstaand formulier als je mee wil doen, je krijgt per mail een bevestiging van je aanmelding. Tot de 21ste!

2 thoughts on “Registratie ZomerRapid en -Meerkamp 2021

Comments are closed.