Clubgenoten bij het SGA Veteranen Rapid

Senioren

Woensdag 15 november werd het jaarlijkse SGA Veteranen Rapidkampioenschap gespeeld en er deden weer een aantal clubgenoten mee.
Pim G. deed het van onze clubgenoten het best. De eerste 2 ronden verliepen met winst en verlies volgens de rating, daarna greep Pim mis tegen Adri Voermans. Met 1 uit 3 moest de achtervolging ingezet worden en dat ging goed. Met 3 overwinningen en in de laatste ronde een remise tegen een 2200 speler werd het toernooi toch goed afgesloten.
De andere Pim haalde met 4 punten een halfje minder. Het leek er een tijdje op dat hij als beste Almeerder zou eindigen na winst in de 2de ronde tegen een 2000 speler om na 5 ronden op 3.5 punt te komen. Toen volgde verlies tegen Manual Bosboom en nog een halfje.
Caspar had nog een halfje minder: 3.5. Alles ging volgens de rating tot de laatste ronde waarin Caspar zijn meerdere moest erkennen in Theo Weijers.
Ruurd en Egbert hadden het zwaar in het sterke deelnemersveld en wisten met 2 punten volgens de ratingverwachting te presteren.

Zie voor een algemeen verslaag inclusief foto’s en de volledige eindstand de website van de SGA.