Clubgenoten in de Almere Grand Prix 2023

Jeugd

Zondag 5 november werd de jaarlijkse Grand Prix in Almere gespeeld en zoals gebruikelijk deden er weer heel veel jeugdleden van onze vereniging mee.

In groep 1 moesten Vincent en Lars de eer van de vereniging verdedigen. Dat was zwaar in deze sterkbezette groep. Vincent eindigde met 2.5 punt als 5de en Lars eindigde met 2 punten op de 7de plaats.

In groep 2 speelden Aahil, Rithvik en Sreesanth mee. Aahil eindigde met 3.5 punt op de 3de plaats. Rithvik werd met hetzelfde aantal punten 4de en Sreesanth met een halfje minder 5de.

In groep 3 maakte Yuvan zijn rol als rating favoriet volledig waar door met 6 uit 7 eerste te worden. Jelle had het zwaar, behaalde slechts 1 punt, en eindigde als laatste.

In groep 4 behaalde Sarthak een heel mooi resultaat door met 6 uit 7 beslag te leggen op de eerste plaats. Anthony deed mee in de middenmoot met 3 punten en een 5de plaats. Otto bleef steken op 1 punt en bezette daarmee de laatste plek.

In groep 5 deden geen clubgenoten mee!

In groep 6 werd Benjamin knap 1ste met 5.5 punt. Benjamin was recent flink gestegen qua rating en was op basis van deze stijging in een hoge groep ingedeeld. Het is na zo’n rating stijging vaak even afwachten, maar natuurlijk erg knap dat hij zelfs in deze groep de 1ste prijs heeft gepakt. Proficiat! Tycho had sinds een paar dagen pas een officiele rating, en die lijkt redelijk goed zijn niveau aan te geven, aangezien hij 3.5 punt haalde in deze groep. Gagan had met 3 punten en een 6de plaats ook een mooi resultaat.

Robin is een van de vele ratingloze deelnemers van onze nieuwe donderdagavond jeugdafdeling. Dan moet je zelf een inschatting maken hoe sterk hij is, en misschien zijn we iets te conservatief geweest, want hij won groep 7 met 100%. Een 100% score is altijd natuurlijk wel een heel knap resultaat. Yuxien werd met 5 punten knap 2de. Yuxien was wel weer even toe aan een mooi resultaat na het recent zwaar te hebben gehad tijdens enkele teamwedstrijden. Rinze, Jeiko en Tomasz haalden ieder 3 punten en werden daarmee 4de, 5de en 6de. Charith was ook ratingloos en die hebben we mogelijk juist weer wat te hoog ingeschat, die bleef op 0 punten steken.

In groep 8 werd Rehan met 4 punten 4de. Rehan’s rating was recent net als Benjamin’s rating flink gestegen, dan is 4 punten gewoon een zeer mooi resultaat.

In groep 9 werd Pranay met 4.5 punt 3de. Asenet eindigde met 4 punten op de 4de plaats. Jamal werd met 3.5 punt 5de. Tanav had het zwaar in deze groep, maar wist dankzij een overwinning in de laatste ronde op basis van onderling resultaat net de laatste plek te ontlopen.

In groep 10 werd Mitchell 2de met 5 punten, Yu Chen 3de met 4 punten. Ansh had ook 4 punten, maar werd daarmee slechts 5de, het zat dicht bij elkaar. Nael werd met 3 punten 6de.

In groep 11 werd Louai met 4 punten 4de en Ridharth met 2.5 punt 6de.

In groep 12 stak Gregory erbovenuit. Ook Gregory was een nog ratingloze speler van onze donderdagavond jeugd. Een hele mooie score. Advaith liet in de eerste 6 ronden slechts 1 puntje liggen en hij had met winst op Gregory in de laatste ronde eerste kunnen worden, maar eindigde nu met 5 punten op de 2de plaats. Harsavardhan werd met 3.5 punt 3de, Aryan met 3 punten 5de en Yusuf met 3 punten 6de.

In groep 13 werd Kyan met 5.5 punt 1ste, Jair met 5 punten 2de en Santiago met eveneens 5 punten 3de. Ninaad eindigde met 2.5 punt op de 6de plaats en Ke Xin met 1 punt op de 8ste plaats.

In groep 14 werd Qinzhi mooi 2de met 5.5 punt. Zi jie legde net voor Omar beslag op de 3de plaats. Beide hadden 4 punten. Josephine eindigde met 2 punten op de 6de plaats, Michael met 1.5 punt op de 7de plaats en oud-lid Otis met 1 punt op de 8ste plek.

In groep 15 behaalde Sem met 6 punten de 2de plek. Ratika werd met 4.5 punt 3de. Lucas eindigde met 2 punten op de 6de plek, en Ava behaalde 1 punt.

49 clubgenoten die meededen en een flink aantal bekerwinnaars!