Help Roger naar het EK u16

Jeugd Senioren

Beste leden van Schaakvereniging Almere:

Dit jaar lukte het mij weer mij te kwalificeren voor het EK in Mamaia, Roemenië, door een tweede plaats te bemachtigen op het NJSK U16 in Almelo. Ik was zo verheugd dat ik na 3 jaar weer naar het EK mocht. En ik ga daar naar toe met een aantal van mijn beste vrienden.

Ik ben enorm gemotiveerd om dit jaar dit prachtige toernooi te winnen. Om dat te bereiken wil ik deze zomer veel gaan schaken en trainen. Om dat te doen kan ik uw hulp heel hard gebruiken.

Naast de aanzienlijke kosten die dit toernooi met zich meebrengt, wil ik ook graag extra trainen en zoveel mogelijk toernooien spelen. En daar is geld voor nodig. Daarom ben ik heel blij dat Talentboek mij de mogelijkheid geeft te vertellen wie ik ben en wat mijn doelen zijn.

Mijn doel voor dit jaar is om hoog te eindigen op het EK in Mamaia! Te winnen misschien?! Ik wil ook zo snel mogelijk IM worden en doorgroeien naar GM. Maar eerst wil ik knallen op het EK! Helpt u mee?!

Met mijn doel van €1550 kan ik de eigen bijdrage voor het EK betalen en kan ik een aantal extra trainingen volgen bij mijn trainer Sergey Tiviakov. Als tegenprestatie geef ik een schaakclinic aan mijn sponsors. Zodat ik hén kan helpen betere schakers te worden.

Mijn pagina op Talentboek kun je hier vinden: https://yvgtf.nl/talentboek/sport/help-roger-labruyere-het-ek-schaken-u16-in-mamaia-te-winnen

Ik dank u daarom alvast heel hartelijk voor uw hulp. En graag tot ziens op één van de volgende clubavonden.

Roger Labruyère