KNSB

JCC is gestart

Jeugd

De landelijke jeugd clubcompetitie van de KNSB is 23 september gestart. Almere doet in de A leeftijdscategorie mee met een eigen team, in de C leeftijdscategorie hebben we een team samen met MSK ingeschreven.

In de eerste ronde werd van JSN A1 verloren. Vincent wist te winnen, Manasvita remise, maar helaas verloren Aman en Lars. De tweede ronde werd tegen het 2de team van dezelfde vereniging gespeeld. Hiervan werd overtuigend met 3-1 gewonnen. Volle punten waren er voor Vincent en Aman, halfjes voor Manasvita en Lars.

In de eerste ronde wist tegen Landau C1 alleen Thomas van MSK een punt te halen, onze Aahil en Sreesanth en Jinan van MSK verloren. In de tweede ronde tegen Kennemer Combinatie C1 ging het ietsje beter, Thomas won weer, Sreesanth behaalde een halfje, toch weer verlies.

De spelers in dit team zijn zeer talentvol, maar nog vrij onbekend met het lange speeltempo. De komende maanden worden er nog op 3 zaterdagen in totaal 6 ronden gespeeld, een leuke manier om ervaring op te doen, en hopelijk ook nog wat punten te pakken.

Zie voor de details https://knsb.netstand.nl/scores/index/44