2 periode kampioenen al bekend

Senioren

Met nog een ronde te spelen zijn de kampioenen van groep A en B van de tweede periode al bekend. Rob van de Kamp (winst op Pim Beers) bleef in groep A anderhalve punt voorstaan op Duncan Klaren (winst op Gerard Koeleman) terwijl Richard van ‘t Schip de achterstand naar 2 punten zag gaan (verlies op Pim Groot). Een mooi resultaat van Rob door zowel heel sterk als veel te spelen. Proficiat en alvast succes in de tweekamp voor het clubkampioenschap tegen Pim Groot, winnaar van de eerste periode van groep A.

Hans Heijne Makkreel zag het gat in groep B naar de nummer 2 groeien naar anderhalve punt. Hij moest zelf genoegen nemen met een halfje tegen Peter Delis terwijl Kees Vlak onderuit ging tegen Peter Alberts. Na een jaar in de B groep is Hans daarmee weer terug in de A. Gefeliciteerd en alvast succes in groep A!

De deze periode is het in de door de vele nieuwkomers ongekend sterke C groep nog spannend, al steken Navin Vasan en Udo den Boer er wel bovenuit. Beide spelen vrijwel elke ronde en laten erg weinig liggen. Navin staat een halfje voor op Udo, het gaat tussen Udo en de nummer 3 is 2 (!) punten. Beide succes de laatste ronde!

Naast de kampioenschappen is er natuurlijk nog ook nog te spelen voor lijfsbehoud en promotie. Alleen Ron Bruin in groep A lijkt de degradatie niet meer te kunnen ontlopen, en Udo en Navin zijn beide zeker van de promotie naar groep B, voor vele anderen kan het wel of niet binnenslepen van een halfje of vol punt nog doorslaggevend effect hebben mbt de groep waarin de volgende periode wordt gebivakkeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.