Almeerders missen podium nipt bij SGA pupillendag / Ella kwalificeert zich voor NK

Jeugd

We was een grote afvaardiging van Almeerse schakers bij de SGA pupillendag, ofwel het persoonlijk kampioenschap in de F, G en H leeftijdscategorie.

In de F categorie was er helaas wat misgegaan in de planning van onze sterkste speler Aayush (wel aangemeld, niet in de agenda gezet). Ons andere F kanon Gagan deed wel mee, maar viel met 5 uit 7 net buiten het podium. Kyan deed het met 4 punten ook goed, net als Yusuf met 3,5. Ella en Qinzhi haalden beide 3 punten en waren daarmee de beste meisjes. Een play off moest beslissen wie het beste meisje was en naar het meisjes NK mag gaan, deze werd met 2-1 gewonnen door Ella. Proficiat en succes alvast!

In de G categorie eindigde Artem met 4,5 punt als beste Almeerder, op de hielen gevolgt door Leonardo met 4 punten. Amy haalde 3 punten, Zi Jie 2 en Szymon van onze wachtlijst, afgelopen donderdag nog even te gast op de club, bleef op 1 punt steken.

In de H categorie hadden we twee deelnemers, deze eindigden net buiten het podium op plaats 4 (Mokshagna met 4 punten) en plaats 5 (Ava met 3 punten). Aryan had zich wel aangemeld, maar was er niet bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.