Almeerse jeugd bij Zwarte Veulen GP

Jeugd

Zondag 7 juli werd de laatste SGA Grand Prix van het seizoen georganiseerd door VAS, er waren weer veel Almeerders bij.

In groep 1 behaalde Rushaan met 5 uit 7 een gedeeld 2de/3de/4de plaats. Op basis van onderling resultaat werd hij derde.

In groep 2 speelde Yuvan en Sreesanth. Het zal dicht bij elkaar. Sreesanth werd met 3.5 punt 5de. Yuvan behaalde net als de nummers 1 en 2 5 punten en werd op basis van onderling resultaat 2de.

Benjamin, Rehan en Gagan deden mee in groep 3. Gagan bleef met 4 punten op basis van SB punten nipt de nummer 4 voor, Rehan werd 5de met 3.5 punt en Benjamin 7de met 2.5 punt.

In groep 4 werd Yuxien met 4 punten 3de. Hij bleef op basis van onderling resultaat de nummer 4 voor.

Ella had er recent flink wat ratingpunten bij en had het nu tegen sterke tegenstanders is groep 5 lastig, ze bleef op 1 punt steken.

Tomasz en Advaith speelden mee in groep 6. Tomasz speelt niet zo vaak toernooien, kon ook met het TK-E niet meedoen, en dat is jammer, want schaken kan hij zeker. Hij werd met 4.5 punt 2de. Advaith werd met 3.5 punt 5de.

Shaurya en Yu Chen behaalde beide 3 punten in groep 7. Shaurya werd daarmee op basis van onderling resultaat 4de, Yu Chen 6de.

Ridharth behaalde 2 punten in groep 8.

Qinzhi werd met 1 punt laatste in groep 9.

In groep 10 behaalde Linda 2.5 punt en Amy 1.5 punt.

In groep 11 behaalde Josephine 2.5 punt en Kavish 1.5 punt. Kavish is nog geen lid, staat bij ons op de wachtlijst. Leuk om het enthousiasme te zien dat hij wel al aan deze Grand Prix meedeed.

Er werden ook in 3 groepen super grand prix gespeeld, maar daar heb ik geen gedetailleerde uitslagen van gezien, dus geen idee of daar nog Almeerders aan meededen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.