Login

Voor alle Almeerse scholieren die zin hebben om te (leren) schaken!
In goede samenwerking met Schaakvereniging Almere heeft Baken Trinitas Gymnasium een eigen schaakschool. Schaken is leuk en spannend en uit onderzoek blijkt dat dat schakende scholieren het beter doen op school! Daarom kun je elke vrijdagmiddag van 15.00 - 17.00 uur op Baken Trinitas terecht om aan jouw schaaktalent te ontwikkelen.

 

   

 

Klassikale schaaklessen worden afgewisseld met competitiespel en zelfstudie. De lessen worden verzorgd door 'topspelers' van schaakvereniging Almere.

Ben jij een leerling van het basis- of voortgezet onderwijs in Almere en vind je schaken leuk? Dan ben je van harte welkom om op vrijdagmiddag te komen trainen op de schaakschool op Baken Trinitas Gymansium.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een geheel verzorgde schaakmiddag met de hele klas mee te maken. Vraag je leerkracht om jullie klas aan te melden!

Informatie en inschrijven
Pim Groot en Frans Hazenberg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De schaakschool is een initiatief binnen het project 'Impuls Brede Scholen' van het ministerie van OCW. 

Baken Trinitas Gymnasium
Sas van Gentlaan 6
1324 CT  Almere
tel: 036 8452400