SponsorKliks

Gelijk naar onze SponsorKliks pagina

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Schaakvereniging Almere, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hieronder volgt een uitleg, onderaan deze pagina staat stap voor stap met wat screenshots wat je moet doen.

Bestel bijvoorbeeld iets bij Bol.com of Coolblue en Schaakvereniging Almere ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Niet alleen deze grote webwinkels, maar er doen in totaal honderden bedrijven mee, denk bijvoorbeeld aan booking.com, thuisbezorgd.nl, ZooPlus, Coop, Otto, Plus. Veel te veel om op te noemen, eigenlijk moet je zodra je besluit iets online te kopen eerst kijken of het niet via onze SponsorKliks pagina kan. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar Schaakvereniging Almere en het kost je niets extra!

Wil je Schaakvereniging Almere ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Schaakvereniging Almere. Voor jou een kleine moeite, voor Schaakvereniging Almere zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Schaakvereniging Almere. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com SponsorKliks een commissie uit en profiteert Schaakvereniging Almere hier direct van! Zorg dat je bij elke bestelling weer via onze SponsorKliks pagina naar de website van de webwinkel gaat.

Wie kan meedoen?
Iedereen kan meedoen, dus niet alleen onze eigen leden, maar iedereen die schaakvereniging Almere een warm hart toedraagt kan ons financieel helpen door via onze SponsorKliks pagina bestellingen te doen.

Let op!
Het wordt steeds populairder om via apps je online bestellingen te doen, helaas is het zo dat het technisch gezien niet mogelijk is om een sponsorcode mee te sturen als een app wordt geopend, dus voor bestellingen die je via een app doet, zullen wij geen commissie ontvangen. Als je via een mobiele telefoon een website opent wordt je soms automatisch naar een app doorgestuurd, dan kan het beter zijn om de bestellingen via de computer te doen.
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.
Het is ook mogelijk dat je al mee kan doen aan een kortingsactie van een winkel, in welk geval er geen commissie uitbetaald zal worden.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Schaakvereniging Almere weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Schaakvereniging Almere is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Transacties en inkomsten van s.v. Almere
SponsorKliks geeft iedereen de mogelijkheid om de transacties en commissies van zijn sponsordoel te bekijken. Dit is bedoeld zodat iedereen zelf na kan gaan of een aankoop daadwerkelijk tot een commissie voor zijn of haar sponsordoel leidt. Als je hier inzicht in wilt hebben, kun je je e-mail adres aanmelden vanaf onze SponsorKliks pagina. Er komt de eerste keer zelfs een mogelijk wat verwarrende popup om je aan te melden als je naar onze SponsorKliks pagina gaat, deze kun je via de knop rechtsonderin Sluiten als je hier geen interesse in hebt.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Schaakvereniging Almere op https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12745

Stap voor Stap
Bovenstaande klinkt misschien wat ingewikkeld, laten we de stappen even doorlopen voor een voorbeeldaanschaf. Stel je wilt iets online kopen, bijvoorbeeld een weekendje Center Parcs online boeken, en hopelijk realiseer je je dat je dit via onze SponsorKliks pagina kunt doen. Wat moet je dan concreet doen?

Ga naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12745

De eerste keer dat je in een browser hier naar toe gaat verschijnt er een popup om je aan te melden voor een transactieoverzicht. Deze kun je het best negeren door hem via de knop rechtsonder te Sluiten. Daarna zal een scherm zoals bovenstaande zien. Dit is vanaf een computer genomen, op een mobiele telefoon zal de layout er anders uit zien.
NB: Mocht je later toch geinteresseerd zijn om je aan te melden voor het transactieoverzicht kan dit altijd via de Aanmelden knop op onze SponsorKliks pagina. Dat is geen noodzaak, maar geeft je verder extra inzicht.

Zoek de winkel op waar je wilt kopen
De meest populaire winkels staan bovenaan, maar er zijn er honderden die meedoen. Je kunt in het “zoek naar een winkel” veld een term intypen om naar te zoeken. In ons geval typen we hier “Center” in en clicken op Zoek.

Selecteer de winkel en doe op je normale manier de aanschaf
Je clickt nu op de Bestel knop van de winkel waar je wat wilt kopen, je wordt dan naar de website van de winkel gebracht, en daarna doe je de normale stappen van je aanschaf die je anders ook zou doen. De commissie wordt automatisch uitbetaald, hoef je verder niets meer voor te doen.