Sponsoringsmogelijkheden bij s.v. Almere

Het schaken bloeit in Almere, en al helemaal bij de jeugd. Niet alleen in de breedte, we hebben al bijna 100 jeugdleden, maar ook in de top doet s.v. Almere het goed met deelnemers in de landelijke persoonlijke kampioenschappen en teamcompetities en zelfs een deelnemer aan het EK in zijn leeftijdscategorie.
In het algemeen kent schaken nu een boost in populariteit en met s.v. Almere zijn we van plan hiervan gebruik te maken en de komende jaren zowel in de top als breedte nog verder te groeien.

In de breedte willen we de komende seizoen zoveel mogelijk kinderen in Almere enthousiasmeren voor schaken, hun een basisniveau bijbrengen, en een gevarieerd programma aanbieden. Daarnaast willen we de toppers, zoveel mogelijk binnen Almere, helpen zich verder te ontwikkelen en hun schaakpotentieel volledig te benutten, en zo Almere nog meer op de kaart te zetten als schaakstad. 

We zijn hiervoor op zoek naar extra financiën zodat we verder kunnen groeien terwijl we de contributie op een niveau willen houden zodat het deelnemen aan schaakactiviteiten laagdrempelig en zo voor iedereen toegankelijk blijft.

Sluiten onze ideeën en/of de schaaksport in het algemeen aan bij de identiteit van jouw bedrijf, dan is het sponsoren van s.v. Almere een goed idee. We kunnen in overleg een maatwerk sponsordeal overeenkomen, die bijvoorbeeld gericht kan zijn op deelnemers aan Nederlands kampioenschappen, het breedteschaak, of een speciaal evenement zoals een simultaan of een sessie van ChessQueens (gericht op meisjesschaak).

Interesse? Neem contact op via of 06-43833108 (Pim Beers).

Heel erg bedankt, namens de jeugdcommissie van schaakvereniging Almere.