Resultaten interne competitie 2012-2013

Senioren

Maandag 3 juni was de laatste speelavond van de 2de Periode. De uitslagen zijn binnen en hieronder per groep de conclusies.

Groep A
Ivo is kampioen van Periode 2. Tobias Kabos werd kampioen van de 1ste Periode, en dus spelen Ivo en Tobias om het Clubkampioenschap. De 1ste partij zal in principe worden gespeeld op maandag 10 juni. Tobias was er gisteren niet bij dus loten we op 10 juni wie als eerste met wit speelt.
De degradanten van de A-Groep zijn: Kees Vlak, Ron Bruins en Andries Speek. (Zoals eerder gemeld in mijn email van 16 april jl degradeert Rob van de Kamp niet.)

Groep B
Dick de Jong, Ahnaf Uddin en Ronald Vlek promoveren naar de A-Groep. Alle drie van harte gefeliciteerd, en natuurlijk met name Dick met zijn kampioenschap! Ook een extra felicitatie voor Ahnaf die als jeugdspeler naar de A-Groep promoveert met een score van 8 uit 10.
De degradanten van de B-Groep zijn: Jan Huisman, Raymond van de Bos en Dick Brugman. (Zoals eerder gemeld in mijn email van 16 april jl degradeert Wim Peters niet.)

Groep C
Michel van Liempdt is kampioen van Groep C. Ghasem Ghanizadeh en Theo de Natris promoveren eveneens naar de B-Groep.

Voor degenen die gedegradeerd of net een promotieplaats zijn misgelopen kan de Zomerrapidcompetitie uitkomst bieden: de hoogst geplaatste spelers in de eindstand van de B- en C-Groep promoveren en starten volgend seizoen in de A- en B-Groep, respectievelijk.