Schaakschool

Senioren

Voor alle Almeerse scholieren die zin hebben om te (leren) schaken!
Schaken is leuk en spannend en uit onderzoek blijkt dat schakende scholieren het trouwens ook beter doen op school! Daarom kun je elke vrijdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur op Baken Trinitas terecht om aan jouw schaaktalent te werken.

 

   

Foto’s van de opening van de Schaakschool met toemalig wethouders Arno Visser en  Martine Visser.

 

Klassikale schaaklessen worden afgewisseld met competitiespel en zelfstudie. De lessen worden verzorgd door ‘topspelers’ van schaakvereniging Almere.

Ben jij een leerling van het basis- of voortgezet onderwijs in Almere en vind je schaken leuk? Dan ben je van harte welkom om op vrijdagmiddag te komen trainen op de schaakschool op Baken Trinitas Gymansium.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een geheel verzorgde schaakmiddag met de hele klas mee te maken (clinic). Vraag je leerkracht om jullie klas aan te melden!

Informatie en inschrijven
Pim Groot

Website Schaakschoolalmere

 

Vanuit de schaakvereniging opereert de Stichting Schaakschool Almere. Dit in goede samenwerking met Baken Trinitas Gymnasium die als sponsor optreedt. De stichting is opgericht voor schaaklessen aan scholieren, met name basisscholieren. Dit doen we op de vrijdagmiddag bij het Baken Trinitas. Daarnaast geven we les op scholen zelf en geven we clinics. En ten slotte organiseert de stichting aparte schaaktoernooien voor scholieren.

Baken Trinitas Gymnasium
Sas van Gentlaan 6
1324 CT  Almere
tel: 036 8452400