Hervatting Schaken (Corona Update 22 November)

Aankondiging Senioren

Op basis van de huidige maatregelen van de overheid ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus hervatten wij de fysieke activiteiten voor de senioren weer en blijven ook die voor de jeugd normaal doorgaan.

Competitie Senioren

Ook al is het aantal dagelijkse besmettingen behoorlijk hoog, het neemt geleidelijk af. De overheid de verzwaarde maatregelen van 3 november losgelaten, al blijven er restricties (bijvoorbeeld geen horeca). Daarom kunnen wij met ingang van maandag 23 november de interne competitie weer te vervolgen met Ronde 9 (na een onderbreking van 3 weken). Graag aandacht voor de volgende punten:

  • De corona maatregelen die we hebben ingesteld blijven onverminderd van kracht!
    • Hygiëne: handen reinigen bij binnenkomst, bord en klok na afloop afnemen met natte ontsmettende doekjes
    • Afstand houden: bij binnenkomst en in het café, in de zaal, op de gang, niet over het bord hangen maar de stoel naar achteren schuiven na een zet.
  • Aangezien Ton na een operatie nog niet up en running is worden de borden etc., klaargezet door Johan, Moshe en Raymond (de coronacoördintoren).

Veiligheid komt op de eerste plaats!

NB: vergeet je niet af te melden als je bent verhinderd!

De online rapid op dinsdag blijft doorgaan, aanmelden kan tot maandag 18:00 via deze pagina.

Competitie Jeugd

De huidige maatregelen van de overheid blijven geen gevolgen voor de jeugd hebben en blijven doorgaan volgens het schema in de agenda.