SGA jeugdcompetitie ronde 2

Jeugd

De week van 20 november werd de tweede ronde van de SGA AB en C jeugdcompetitie gespeeld. In de AB competitie doet Almere met 1 team mee, in de C competitie met 5 teams. Onze hoogste 2 C teams spelen in de 1e klasse, ons eerste team had net een te lage gemiddelde rating om aan de hoofdklasse mee te kunnen doen. Ons 3de en 4de spelen spelen dit seizoen in de 2de klasse en ons 5de team (met spelers van de donderdag) is ingedeeld in de 3de klasse.

Almere AB1 ging op donderdag op bezoek bij Oosten-Toren AB1. Het op papier veel sterkere team van Oosten-Toren wist het verschil ook in de score uit te drukken, alleen Aahil wist te winnent, Tygo, Rithvik en Sreesanth verloren.

Almere C1 morste bij de eerste echte thuiswedstrijd voor het eerst een matchpunt. De eerste wedstrijd werd nog wel met 4-0 gewonnen van De Amstel C1, maar de tweede wedstrijd verloren Rinze en Yuvan. Jelle en Gagan wisten wel te winnen zodat de schade beperkt bleef tot 2-2.

Almere C2 speelde woensdag uit tegen het sterke eerste team van Volewijckers. De gemiddelde rating van het thuisteam was 300 punten hoger en dit kwam ook in de score tot uiting. Alleen Alexander wist de eerste partij te winnen, Yuxien, Jeiko en Raul verloren. Ook de tweede wedstrijd was Alexander de enige die niet verloor, hij speelde remise.

Almere C3 speelde vrijdag uit tegen Zukertort C5. Sarthak en Rehan wonnen de eerste partij, terwijl Asenet en Dharaniesh verloren. De tweede wedstrijd werd knap met 4-0 gewonnen.

Almere C4 had het thuis zwaar tegen het op papier iets sterkere VAS C4. De eerste wedstrijd ging met 3 1/2 – 1/2 verloren, alleen Benjamin haalde een halfje. De tweede wedstrijd werd het zelfs 4-0 voor de bezoekers.

Almere C5 wist een goed vervolg te geven aan de de overwinningen in Muiderberg. De eerste wedstrijd tegen Boven IJ C1 werd met 3-1 gewonnen. Devansh Sai moest zijn meerdere erkennen in Rashik, terwijl Tycho, Pranay en Harsavardhan wonnen. De tweede wedstrijd verloor Harsavardhan van Rashik, de andere 3 wonnen.

In de week van 11 december staan de volgende matches al weer op het programma.