chess960

Jaarlijkse BBQ knsb-teams 2015

Senioren

Afgelopen zaterdag organiseerden Caspar Kruijf en Ada van der Giessen een weer erg geslaagde BBQ. Het is inmiddels een traditie dat de knsb-teams in de zomer samenkomen. De laatste jaren was dit in de tuin van Caspar die prachtig aan het water ligt. In de middag wordt er geschaakt en het wordt vervolgens afgesloten met een hoop vlees.

 

 

 

Er werd een negenrondig fischerrandomtoernooi gespeeld. Bij Fischerrandom worden de stukken op de onderste rij gehusseld waardoor je niets aan je openingstheorie hebt. Het bord is dus een grote chaos; dit is voor de een comfortabeler dan voor de ander. Tobias Kabos leek er weinig moeite mee te hebben, hij won het toernooi ongeslagen met een score van 8 uit 9 (+7=2-0). De tweede plaats was voor het combiteam Mike van Niel en Caspar Kruijf. Ze speelden om en om onder de naam MC Kruvani, Caspar scoorde een geweldige score van 100%, samen eindigden ze op 7 uit 9. De derde plek werd gedeeld door Martijn Woudsma en Richard van ‘t Schip.

 

diederic vs frans

 

Eindstand BBQ 2015

1. Tobias Kabos 8/9

2. MC Kruvani 7

3. Martijn Woudsma 6

4. Richard van ‘t Schip 6

5. Frans Hazenberg 5,5

6. Dennis van Leusden 5

7. Martin van Gils 4,5

 8. Ada van der Giessen 4,5

9. Diederic ‘t Hooft 4

10. Henk Bermon 4

11. Martin Heijlman 4

12. Pieter Kooijman 4

13. Rob van de Kamp 3

14. Pieter Nobel 3

15. Pim Groot 2

16. Johan Bertelkamp 1,5

 

 

Na het innen van de prijzen werd de barbecue aangezet. In de tussentijd checkten de bezoekers of ze na al dat Fisherrandom, de traditionele stelling nog fatsoenlijk konden spelen. Tot slot werd de avond onder leiding van kok Mike van Niel, afgesloten met heerlijk vlees en salade. 

 

lekker eten