Online schaaklessen Kennemer Combinatie

Senioren

Onderstaand bericht is bij onze vereniging binnen gekomen.

Het gaat om trainingen voor schakers van verschillend niveau. Alhoewel het niet alleen bedoeld is voor volwassenen en oudere jeugd, moet je voor jonge kinderen er wel rekening mee houden dat het hier om (online) lessen in de avond gaat (van 20:00 uur tot 21:30), dat de lessen ook lang zijn ten opzichte van wat er op de club wordt aangeboden, en dat er wordt verwacht dat de leerlingen zowel tijdens de lessen als daarbuiten (via huiswerk) serieus meedoen.

Wij kunnen ons hier als club voor opgeven voor een bedrag van 600,- Euro.

Graag wil in een inventarisatie doen wie zich hier voor op wil geven. Kosten 50,- Euro per persoon bij een opgave van minimaal 12 deelnemers.

Ingeval er meer dan 12 opgaven zijn zal het overschot worden gebruikt voor andere doeleinden binnen onze vereniging. 

Bij minder dan 12 opgaven zullen wij ons als club niet opgeven.

Opgave link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd84HQKYwpd_z5qizIJRgGFyrtQRrzCkSfrbs97-MziTVopzw/viewform?usp=sf_link

Bericht Kennemer Combinatie:

Komend seizoen organiseert Kennemer Combinatie weer online schaaktrainingen! Verenigingen kunnen meedoen om hun leden voordelig les aan te bieden, verzorgd door de beste trainers van Nederland.

Enkele redenen waarom dit interessant kan zijn voor jouw club:

·  Trainingsgroepen op sterkte in vijf verschillende ratinggroepen van beginner tot IM

·  Alle series bestaan uit 8 lessen + 2 masterclasses

·  De lessen worden verzorgd door de beste trainers van Nederland

·  Met een voordelig clubpakket krijgen jouw leden onbeperkt toegang tot in totaal 42 lessen van elk 1,5 uur.

Is dit wellicht iets voor jouw club? Stuur ons dan geheel vrijblijvend voor 1 september een reactie en dan nemen wij contact met je op.

Waarom trainingen?

Bij onze leden was er veel behoefte aan trainingen. Dat zelf organiseren was echter een uitdaging. Vrijwilligers om training te geven zijn lastig te vinden. En doordat vanwege het niveauverschil meerdere trainingsgroepen nodig zijn, worden professionele trainers al snel erg kostbaar.

De online trainingen lossen deze problemen op.

·  Door de grotere schaal blijven de kosten beperkt

·  De training wordt gegeven door de beste trainers van Nederland

·  De groepen zijn op speelsterkte, dus iedereen kan meedoen


Hoe werkt het?

Clubs betalen een vaste vergoeding om al hun leden onbeperkt mee te laten doen. De groepen zijn verdeeld in vijf verschillende ratingcategorieën van beginners tot IM.Elke groep krijgt 8 trainingen. Daarnaast worden er twee masterclasses gegeven die voor iedereen toegankelijk zijn. In totaal omvat het pakket maar liefst 42 verschillende trainingen van elk 1,5 uur.

De trainingen worden verzorgd door GM David Klein, IM Jop Delemarre, IM Herman Grooten, IM Nico Zwirs, IM Merijn van Delft en Robin Duson. De trainingen zijn laagdrempelig online te volgen.

Meer weten?

Voor verdere informatie over de trainingen verwijzen we je graag naar onze website: https://kennemercombinatie.nl/trainingen/